HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Kadri Puri i Nuria Bouza reines de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

17/02/2021

Amb el nom dels campions de la tercera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja s’arriba a l’equador d’aquesta competició. Per tercera vegada consecutiva, les guanyadores en categoria femenina han estat Kadri Puri i Nuria Bouza, mentre que en categoria masculina han pujat per primer cop al podi Daniel Moreno i Roberto Sanfélix. Per davant queden dues proves més al mes de març, i la gran final que es disputarà a Vilanova el 17 d’abril.

La jornada de dissabte va ser en exclusiva per a la competició masculina, on hi van participar més de 70 parelles dividides en tres categories. La novetat de primera divisió va ser el triomf de la parella formada pel Daniel Moreno i Roberto Sanfélix que van pujar al més alt del podi, lloc que fins al moment havien ocupat en la resta de proves Ferran Serra i Conrad Rovira. La final d’aquesta tercera prova, però, la van disputar amb el bicampió Conrad Rovira, que en aquesta ocasió jugava amb Alexandre Raksanyi.

A segon divisió hi va haver tres parelles campiones. En aquest cas es van alçar amb el triomf i amb l’ascens a primera categoria a la següent prova les parelles Sánchez – Porcel, Fornés – Serrato i Sánchez – Mingot. Jugaran a segona divisió a la primera prova de març les quatre parelles guanyadores de tercera divisió, Alexandre – Labiause, Sagrera – Bielsa, Roig – Pelegrinelli i Pérez – Moreno.

Diumenge va ser el torn de la categoria femenina, on hi van participar 47 parelles i, una vegada més, les campiones van ser Kadri Puri i Nuria Bouza, que van guanyar la final absoluta a Julia Bonet i Becky Fernandez. L’estoniana, vigent campiona de Catalunya, i la gallega, subcampiona de Catalunya, han guanyat totes les proves i partits que han disputat juntes aquesta temporada d’hivern.

Les parelles que van aconseguir l’ascens a primera divisió la propera jornada, com a campiones de segona divisió, van ser Jungfleisch – Merkel, Ruiz – González i Pérez – Lorenzo. Mentre que a tercera divisió les guanyadores van ser Nadal – Del Valle, que juntament amb la parella García – Brykalina, jugaran a segona divisió a la primera prova del mes de març.

VÍDEO FINAL MASCULINA (imatges cedides per Jordi Alonso)