HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Primers campions cadets, sub-19 i sub-21 de clubs de vòlei platja

14/07/2020

Aquest passat cap de setmana s’han disputat a les instal·lacions del Beach Sport Catalunya diferents proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors amb la participació de més de 45 equips de 14 clubs diferents. Tot un èxit de participació que ha permès conèixer els primers campions de les de categories cadet, sub 19 i sub 21 de clubs.

El Campionat de Catalunya de Menors cadet de clubs va tenir lloc diumenge tant en categoria masculina com femenina. En categoria masculina, on hi van participar 7 equips, el campió va ser el Club Vòlei Canet, que va guanyar a la final al Club Vòlei Arenys per 2 sets a 0. També van participar en aquesta competició el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, el CV Vall d’Hebron, el CV Platja Arenys, el CV AA Llars Mundet, el CN Sabadell i el CV Prat.

En categoria femenina, les primeres campiones del Campionat de Catalunya de Menors cadet de clubs han estat les jugadores del CV AA Llars Mundet, que aconseguien el primer títol de la temporada després de guanyar a la final per 2-0 al CV Sant Cugat. Altres equips que han participat en aquesta competició són el CVB Barça, el CV Platja Arenys, CV Premià de Dalt, el CV Esplugues, el Vòlei Platja Vallbona i el CV AVAP Girona.

El Campionat de Catalunya sub 19 i sub 21 de clubs es va disputar durant la jornada dissabte tant en categoria femenina com en la masculina. En el cas de la masculina, la competició de les dues categories va ser conjunta amb la participació de 10 equips de 5 clubs diferents. Els campions van ser els jugadors del CV Platja Arenys que van guanyar a la final a la parella del CV AA Llars Mundet. La resta de clubs participants van ser equips del Beach Sports Club, el CV Salou i el CV Prat.

D’altra banda, en categoria femenina les competicions sub 19 i sub 21 es va celebrar per separat. Les campiones de Catalunya d’aquesta primera prova en categoria sub 19 femenina van ser les jugadores del CV AA Llars Mundet, que van guanyar a la final a la parella del CV Platja Arenys. En categoria sub 21 femenina, la parella campiona va ser la del CV Premià de Dalt (BSC) que guanyaven en una ajustada final al CV Platja Arenys. En aquestes categories també hi van participar equips del CV Esplugues, del CVB Barça i del CV Sant Cugat.