HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Ossolà-Masià i Pino-Julià campions de Catalunya sots 17 de vòlei platja

26/06/2018

El passat divendres es va celebrar a les instal•lacions del Club Nàutic el Masnou el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors sots 17 on les parelles formades per Nahuel Ossolà i Arnau Masià, en categoría masculina, i Míriam Pino i Eulàlia Julià, en la femenina, es van proclamar campions de Catalunya de la categoría.

La platja del Masnou, i concretament les instal•lacions del seu Club Nàutic, van ser la seu d’aquest campionat que va acollir els 8 equips masculins i 7 femenins que van participar en aquesta competició. En categoria femenina les guanyadores van ser Míriam Pino i Eulàlia Julià, que van guanyar a la gran final, 21-9, a la parella formada per Mònica Sànchez i Ona Mateo.

En categoria masculina Nahuel Ossolà i Arnau Masià es van fer amb el títol de campions després de vèncer a la final a la parella formada per Ignasi Sanchís i Mario Peña. Els quatre jugadors que van arribar a la final formen part del grup masculí de tecnificiació GET BLume, que recentment ha estat campió de Catalunya de Primera Divisió i també han estat part de l’equip cadet que es va endur l’or al campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

A l’entrega de premis van estar presents els seleccionadors catalans de menors de vòlei platja, Martí Macià i Jordi Pavón, que van aprofitar la competició per supervisa els jugadors de cara triar les parelles que representaran Catalunya als Campionats d’Espanya de Vòlei Platja.