HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

En marxa la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

16/11/2017

El passat 4 de novembre va tenir lloc, al Club Nàutic el Masnou, la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Prop de 70 participants van poder gaudir de l’inici d’aquesta competició que s’allargarà fins al mes d’abril, tenint un total de sis proves. Nico Zanotta i Fede Corbo, en categoria masculina, i Ingrid Grau i Núria Pallarès en la femenina, van ser les parelles guanyadores de la jornada.

La parella Zanotta-Corbo va guanyar a la final del torneig a la dupla formada per Ferran Serra i Cesc Llenas. Els finalistes van arribar a la gran final després de desfer-se a semifinals de les parelles Diego Jiménez i Fabrizio Alborghetti, per un costat, i Daniel Cano i Joan Muñoz per l’altra. Pel que fa al quadre femení, Ingrid Grau i Laura Pallarés es van proclamar vencedores sense disputar la final, les seves rivals, Nuria Comí i Paula Santamaría es van retirar de la competició per problemes físics de la primera. Les dues parelles femenines arribaven a l’últim partit després de guanyar a Zoe Bardasco i Julia Castanys, per un costat, i Ana Guevara i Giorgia Zafagnini, per l’altra.

La propera prova es disputarà el proper 2 de desembre a una de les platges de Barcelona. Les inscripcions per participar al campionat de vòlei platja segueixen obertes, de la mateixa manera que els ja inscrits que vulguin participar ja poden enviar les seves confirmacions d’assistència. Recordar que la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja té diferents categories de competició per tal que tothom pugui gaudir d’aquest esport independentment del seu nivell.