HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Aquest cap de setmana torna el Vichy Catalan a Vilanova i la Geltrú

23/05/2017

Després d’uns caps de setmana de descans després de la prova de Lloret de Mar, i la de menors del Masnou, torna la competició de vòlei platja a Vilanova i la Geltrú. Una prova que aglutinarà les diferents categories de campionats de vòlei platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Les inscripcions ja estan obertes tant pel Vichy Catalan Volei Tour, per la categoria Open i pel Campionat de Menors de clubs.

El número d’inscripcions fins al moment ja supera les de Lloret, pel que s’espera un cap de setmana de màxima participació i competició en totes les categories. S’ha de recordar que, com l’any passat, el Vichy Catalan Volei Tour compta amb la categoria Open FCVb pensada per a un públic amateur que jugui de manera ocasional a vòlei platja. Com sempre, les proves començaran dissabte al matí amb la prèvia del Vichy Catalan Volei Tour, que continuaran amb la fase de grups per la tarda en categoria femenina i masculina. Paral·lelament es disputarà la competició Open FCVb que finalitzarà dissabte per la tarda. Diumenge es disputaran les finals del Vichy Catalan Volei Tour i serà el torn de la competició Open FCVb mixta.

Aquest cap de setmana, a més, es disputa a la mateixa platja de Vilanova el Campionat de Catalunya Infantil de clubs i el Campionat de Catalunya sots 19 de clubs. Dissabte serà la jornada pels sots 19, i diumenge la dels infantils. La darrera prova de menors va ser la del Campionat de Catalunya sots 17 femenina i es va disputar el passat diumenge, 14 de maig, al Club Nàutic el Masnou. La parella guanyadora de la prova va ser la formada per Belda – Palau, que es van imposar a la dupla Moya – Martínez a la final per 2-0 (21-19/21-17). La tercera posició va ser les parelles Caralt – Caralt i Buján – Pérez. A la prova hi va assistir i va fer l’entrega de premis el seleccionador català de menors de vòlei platja, Conrad Rovira.