Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Èxit de participants en la segona aturada del Circuit Català Sub’17 i Sub’21 a Salou

16/05/2016

Salou va acollir diumenge a la tarda en col·laboració amb el Club Voleibol Salou la segona aturada del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja en les seves categories Sub’17 i Sub’21, la prova fins ara mes multitudinària de les celebrades des de l’inici del circuit.

Un total de 29 parelles van participar a les quatre categories que van tenir lloc durant tota la tarda de diumenge a la platja de Salou i en la que també van estar present autoritats de l’Ajuntament de Salou, molt satisfet de la jornada de Vòlei Platja celebrada al seu municipi, i dels dos seleccionadors catalans, Rosiane Sanches i Sergi Bosch, qui van participar en la cerimònia final d’entrega de premis als vencedors d’aquesta tercera aturada del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja.

En una final integrament del CV Premià de Dalt, Laura Brun i Mar Saló, segona victòria per l’ametllenca al Circuit Català, es van imposar en la final a Judith Querol i Laura Alcalde, per segona vegada consecutiva subcampiones de la categoria Sub’21. La tercera plaça va correspondre a les aragoneses Andrea Pérez i María Pérez.

En categoria masculina, els locals Oscar Aliseda i Diego Roldan del CV Salou van tornar a fer-se amb el triomf com en la primera prova disputada a Montgat. Els salouencs van vèncer en la final als jugadors del FC Barcelona Alvaro Orgaz-David Martín, repetint la final de la primera prova de la categoria. La tercera posició va caure en mans de la parella del CVP Arenys, Jordi Belda-Alex Ferran.

Entre els més petits cal destacar l’espectacular afluència de participants en la categoria Sub’17 femenina, amb un tota de quinze parelles inscrites i on es van acabar imposant la parella del CVP Arenys, Belen Belda-Claudia Solé en la final davant les també arenyenques, Irene Bará-Laura Buján. En tercera posició van finalitzar les jugadores de l’AE Carles Vallbona Granollers, Lali Julià-Miriam Pino. Pel que fa a la categoria masculina dels més menuts, segona victòria al Circuit Català d’aquest 2016 dels jugadors del CVP Arenys, Joan Font-Xavier Pérez, imposant-se en la final a la parella del CV Mataró, Nil Jurado-Julian Vargas. Va completar el podi de la categoria masculina Sub’17, Luke Belda i Aleix Comas del CVP Arenys.