Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


La FCVb i la Universitat de Vic signen un conveni específic de transferència de coneixement

La FCVb i la Universitat de Vic signen un conveni específic de transferència de coneixement

La FCVb i la Universitat de Vic signen un conveni específic de transferència de coneixement
15/12/2014


La Universitat de Vic i la Federació Catalana de Voleibol van rubricar a l’espai de la Universitat de Vic a Barcelona situat al carrer Pintor Fortuny la signatura del conveni específic de transferència de coneixement entre la Federació Catalana de Voleibol i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Una signatura del conveni a la que van assistir la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i el Rector Magnífic de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, Jordi Montaña.

Amb la signatura del conveni ambdues entitats acorden que l’ens federatiu català, i concretament els dos grups GET Blume Voleibol, rebran des del grup de recerca “Sport Performance Analysis Research Group” (SPARG) assessorament en matèria d’entrenament esportiu, preparació física i innovació en l’àmbit de l’entrenament. Així, sota el projecte “Entrenament esportiu i condició física en esportistes joves d’alt nivell” es duran a terme diverses tasques per part del grup de treball d’investigació SPARG com l’assessorament als tècnics del programa GET Blume de la Federació Catalana de Voleibol, amb la intenció de millorar la qualitat del treball desenvolupat en el programa. Tanmateix, aquest assessorament inclou també la valoració funcional dels/les esportistes del programa que estan sota la tutela de la FCVb, així com l’assessorament respecte al perfil condicional que puguin presentar els futurs candidats/tes a formar part del mateix.

El personal de l’SPARG lliurarà també informes periòdics al personal tècnic de la FCVB amb la informació assolida en els diferents treballs que duran a terme, estant previstes fins a tres valoracions funcionals als esportistes tutelats per la FCVb.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· INSCRIPCIONS VÒLEI PLATJA / BEACH VOLLEY INSCRIPCIONS
· ZONA OUTLET
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material