Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


El vòlei català, present en la 18ena Festa de l’Esport Català

El vòlei català, present en la 18ena Festa de l’Esport Català

El vòlei català, present en la 18ena Festa de l’Esport Català
14/11/2014


El voleibol català va estar present, com a les darreres edicions, en les candidatures de la Festa de l’Esport Català que organitza aquest 2014 per divuitena vegada la UFEC i el Diari Sport. La Federació Catalana de Voleibol ha volgut premiar la trajectòria i currículum de la insígnia figura del nostre esport, Vicens Puigdomenech, en la propera gala de l’Esport Català presentant la candidatura al premi Seny Esportiu que atorga anualment la cita més important de l’esport català.

L’històric Vicens Puigdomenech, actual President del CV AA Llars Mundet,  va estar ahir present com a candidat al Premi Seny Esportiu pels seus més de 50 anys de dedicació exclusiva al món del voleibol com a jugador, directiu i entrenador. Un Vicens Puigdomenech que des de 2011 dona nom al Premi Llegendari que atorga la Federació Catalana de Voleibol, i dirigit a aquelles persones llegendàries amb lligams molt estrets amb l’ens federatiu català i que han fet gran el nostre esport a Catalunya.

En la seu de la UFEC, va tenir ahir lloc la reunió dels membres del jurat, on la candidatura d’en Vicens Puigdomenech va estar present, però en la que va acabar recaient el premi en la figura del President de la Federació Catalana de Pilota, Agustí Brugués. Un jurat, en el qual hi forma part la presidenta de l’ens federatiu català, Maribel Zamora, i en el que van estar presents el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, i el director del diari SPORT, Joan Vehils, el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, la tinent d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, entre altres personalitats de les institucions públiques, dels mitjans de  comunicació, de l’àmbit empresarial i del món esportiu en general.

Finalment, des de la UFEC es va fer una Menció Especial a David Moner, president d’Honor de la UFEC, i Josep Maria Casanovas, conseller editorial del Diari Sport, com a reconeixement als fundadors de la Festa de l’Esport Català, que enguany arriba a la seva majoria d’edat amb la 18a edició.

Independentment de les valoracions del jurat i del resultat final, el voleibol català va estar present novament en tant importants premiacions i codejant-se amb la jet set del món de l’esport a Catalunya.
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· INSCRIPCIONS VÒLEI PLATJA / BEACH VOLLEY INSCRIPCIONS
· ZONA OUTLET
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material