HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Primers guanyadors de la Liga d’Hivern de Vòlei Platja

25/11/2019

Aquest dissabte es van proclamar els primers campions de la Lliga d’Hivern de Vòlei platja en la primera prova de la competició celebrada a les pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron de Barcelona. Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en categoria femenina, i Albert Trabado i Antonio Burgal, en la masculina, són les parelles que es van endur aquest primer triomf.

Un total de 50 parelles, 30 en categoria masculina i 20 en la femenina, es van inscriure per competir en aquesta primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Els 12 millors classificats per gènere, segons rànquing i seeding, ho van fer a primera categoria i la resta van competir a segona. Així, els 100 participants van fer servir les 7 pites de vòlei platja del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron.

La final masculina la van disputar Antonio Burgal i Albert Trabado contra la parella formada per Lucas Bahrle i Sergio Sánchez, que van quedar segons després de perdre el set de desempat. En el cas de la categoria femenina, Elena Biosca i Laura Pallarès van ser el rival d’Erika Kliokmanaite i Kadri Puri. La de Lituània i la d’Estònia van guanyar per 2-0 a la parella de catalanes.

A segona divisió les parelles campiones van ser Adán Aliseda i Carlos Tersa, per un costat, Pablo Ronchi i Jacob Dejno, per l’altra, en el cas de la categoria masculina. A la competició femenina les campiones van ser Bea García i Chelsea Ono. En els tres casos les parelles han aconseguit una plaça per disputar la propera prova a primera divisió.

La segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es disputarà el proper dissabte, 21 de desembre, a les mateixes instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Les parelles que hi vulguin participar i que ja tinguin feta la inscripció a la competició només han de confirmar la seva assistència enviant mail a volei-platja@fcvolei.cat