Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Curs d’entrenador Nivell Bàsic a Roquetes i a Lleida

Curs d’entrenador Nivell Bàsic a Roquetes i a Lleida
24/10/2018


La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, convoca dos nous cursos de Tènci Català de Voleibol de Nivell Bàsic de la temporada 2018/2019. Els cursos tindran lloc a Lleida i a Roquetes amb l’objectiu de facilitar la formació de nous entrenadors a clubs i entitats que estan lluny de Barcelona.

El curs de Lleida, amb el suport de de l’Associació Set11 Esports, tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de novembre amb classes presencials al Col·legi Mater Salvatoris (Partida Plà de Montsó 30 de Lleida). Els professors d’aquest curs seran Oscar Novillo, gerent de la Federació i entrenador nivell 3 FIVB (màxima titulació internacional); Carlos García, mestre en Educació Física i entrenador nivell 3 FIVB; i Quim Ventura, àrbitre Superlliga RFEVB i àrbitre de volei platja FIVB.

Les classes pràctiques del curs de Roquetes es realitzaran els dies 23, 24 i 25 de novembre al pavelló municipal de Roquetes (Passeig Manel Cid S/N de Roquetes). Mentre que les classes teòriques es faran a la Bliblioteca Mercè Lleixa (Urb. Torre d’en Gil s/n). Els professors d’aquest curs seran Carlos García, mestre en Educació Física i entrenador nivell 3 FIVB; Idaira Vega, INEF, entrenadora nivell 3 RFEVB i àrbitre Nacional RFEVB; i Arthur Cohen, entrenador nivell 3 REFVB i estadista DATA RFEVB.

Els alumnes que s’inscriguin en aquest curs realitzaran un segui de classes, tant teòriques com pràctiques, entre les que destaquen tàctica, preparació física, tècnica, reglament i d’altres.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la Federació Catalana de Voleibol.

MÉS INFO ROQUETES

MÉS INFO LLEIDA

INSCRIPCIÓ CURSOS

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· INSCRIPCIONS VÒLEI PLATJA / BEACH VOLLEY INSCRIPCIONS
· ZONA OUTLET
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material