HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Temporada brillant de l’infantil femení del CV Vall d’Hebron

28/05/2018

L’equip infantil del Club Voleibol Vall d’Hebron, entrenat per David López, s’ha proclamat campió d’Espanya Infantil femení després d’acabar invicte la competició que es va celebrar al maig a Torrejón de Ardoz, Madrid. L’equip ha guanyat aquesta temporada tots els títols que ha disputat sense haver perdut cap partit oficial.

L’equip de la Vall d’Hebron pujava al més alt del podi del Campionat d’Espanya després de guanyar a la gran final al Colegio San Ignacio per 1-3 (26-24/12-25/20-25/15-25). El primer set va ser l’únic que va caure a mans asturianes tot i anar sempre ajustats al marcador. Però després, les de David López van saber mostrar el seu millor joc i van poder tancar el marcador de manera favorable. Finalitzaven així una competició impecable en què van acabar primeres del grup D, només cedint un set. A la segona fase es van enfrontar al RGC Covadonga A a qui van guanyar per 3-0, igual que a quarts de final i semifinals, que es van desfer per 3-1 del Goldcar San Joan i del Jealsa Boiro Voleibol.

Amb aquest nou títol es tanca una temporada brillant on, l’infantil femení del Vall d’Hebron no ha perdut cap dels partits oficials que ha disputat i per tant, s’han alçat amb el títol de Campiones de Catalunya, campiones de la Fase Final, Campiones d’Espanya i també van ser campiones de la Copa Espanya de clubs.

A més, set de les jugadores d’aquest equip també han format part de l’equip guanyador del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials que organitza la Federació Catalana de Voleibol i tres d’elles han format part de la selecció catalana infantil femenina que va guanyar la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

L’entrenador i president del CV Vall d’Hebron, David López Tapia, ha estat membre del cos tècnic de tots els equips que han participat a les diferents competicions i, per tant, també ha aconseguit tots els títols possibles a nivell espanyol i català en categoria infantil femenina.