Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Curs a Sant Cugat d’estadística de Voleibol: Data Volley

Curs a Sant Cugat d’estadística de Voleibol: Data Volley
29/08/2017


La Real Federació Española de Voleibol, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club Voleibol Barcelona, i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, organitza un curs d’estadística de voleibol per ser operador de DATA Volley. El clínic es realitzarà del 22 al 24 de setembre de 2017 entre Sant Cugat del Vallès i les instal·lacions d’INEFC a Barcelona. Juan Alonso Fernández-Coppel, tècnic de les seleccions espanyoles absolutes serà l’encarregat d’impartir el curs.

El curs es realitza amb l’objectiu de donar a conèixer el funcionament del programa estadístic de recollida de dades de l’alt nivell internacional. Per tant, s’aprendrà a la recollida de dades, l’anàlisi de resultats i les seves utilitats posteriors. A més, també servirà per aclarir conceptes i criteris de les valoracions de tècnica. Aquesta formació va dirigida a operadors estadístics, entrenadors, jugadors, llicenciats i diplomats en Educació Física, INEF, directius i persones vinculades al voleibol.

Només hi ha 50 places disponibles per realitzar el curs de DATA Volley. Els requisits per poder participar són tenir un ordinador portàtil amb unes especificitats mínimes i realitzar la inscripció i el pagament del curs abans del proper 18 de setembre. La Real Federació Española de Voleibol expedirà un certificat d’assistència a les persones que acreditin una assistència mínima del 90 % d’hores lectives.

El curs començarà divendres, 22 de setembre per la tarda, amb una primera sessió de presentació i classes teòriques. Entre dissabte i diumenge es realitzaran un total de 4 pràctiques amb el programa en partits de Superlliga entre els equips CVB Barça, CVB Avarca de Menorca, CV Sant Cugat i CV San Lorenzo de Almagro. El clínic finalitzarà diumenge al migdia.

MÉS INFORMACIÓ
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material