HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos

Quart i setè lloc per a les seleccions espanyoles al WEVZA Sub’18 de Valladolid

17/07/2017

El Torneig WEVZA Sub’18 femení que s'ha celebrat aquesta setmana a Valladolid va acabar aquest diumenge amb una última jornada que va oferir la classificació final del campionat que va reunir algunes de les millors seleccions continentals de la categoria. Els dos equips espanyols en competició van acabar en quart i setè lloc respectivament.

La selecció espanyola femenina Sub’18 no va poder arribar al podi final del torneig en perdre contra França 3-1 (25-18, 21-25, 25-22, 25-16) en el partit pel tercer lloc. Per la seva banda, la selecció espanyola femenina Sub’16 va concloure en setè lloc el torneig. Les joves jugadores espanyoles van derrotar Portugal per 3-2 (23-25, 25-11, 23-25, 25-19, 17-15) en un disputat partit que va servir perquè les més joves del campionat aconseguissin la recompensa a un torneig ple de lluita.

La corona de campiones va recaure en la Itàlia de Marco Mencarelli, que es va imposar en la gran final a Holanda per 3-0 (25-22, 25-22, 25-23). El conjunt italià va demostrar la seva condició de favorit i va dominar totes les fases del partit en especial els finals de set per tal de fer-se amb el triomf final al torneig.

Entre els dos equips estatals va destacar la presència de fins a sis jugadores catalanes seleccionades i un tècnic del programa de tecnificació català GET Blume, Miguel Fuente, segon entrenador de la selecció Sub’18. La selecció Sub'16 va estar representada amb 4 jugadores: Ariadna Priante, jugadora del DSV CV Sant Cugat; Itziar López, del CECELL Lleida; i Berta Alocén i Sol Guidarelli del CV Premià de Dalt. Per la seva part, la selecció Sub'18 va comptar amb la presència de les catalanes Andrea Silva, jugadora Blume cedida al CV Vall d’Hebron, i Guadalupe Sol Rosell, sorgida del CH Bordils i que juga actualment al Doket Elite Voley canari.