Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol
Email : 
Password : 
 
Productos: 0
Importe: 0 €.
CESTA
HOME Productos La federació Noticias Área privada Contacto

Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol - Productos


Inscripcions obertes al primer curs d’entrenador Nivell Bàsic de la temporada 2017/2018

Inscripcions obertes al primer curs d’entrenador Nivell Bàsic de la temporada 2017/2018
13/07/2017


La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, amb la col·laboració del Club Voleibol Cerdanyola i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, organitza el curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic. El curs es realitzarà els dies 9, 10, 16 i 17 de setembre i tindrà un total de 65 hores lectives.

Tots aquells interessats en formar-se com entrenadors de nivell bàsic tenen la primera oportunitat de la temporada 2017/2018 amb el curs que es realitzarà a Cerdanyola del Vallès. Les inscripcions estaran obertes fins al proper 5 de setembre i hi haurà un total de 30 places disponibles que s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada de les inscripcions.

El curs consta de 65 hores lectives, entre la part presencial i la que no, que es realitzaran al Parc Esportiu Municipal Guiera de Cerdanyola del Vallès. Els horaris de les classes serà de 10 del matí a les 20h de la tarda. Aquesta és la última oportunitat de realitzar el curs, i és obligatori, per aquells entrenadors amb autorització federativa durant la temporada 2016/2017.

Entre la formació que s’impartirà hi ha 8 hores de mini Vòlei, 4 hores de tàctica, dues hores de preparació física, 8 hores de tècnica, 3 hores de reglament, 2 hores de psicologia i 4 de planificació. Totes les assignatures seran avaluades mitjançat treballs pràctics, a part de que tots els alumnes han de participar en una de les trobades ofertades per la Federació Catalana de Voleibol amb l’objectiu de participar en un esdeveniment de promoció.

Un cop obtinguda la qualificació d’apte, els alumnes obtindran un títol provisional que passarà a ser efectiu quan s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de l’ens federatiu català.

INSCRIPCIONS

MÉS INFORMACIÓ

 
<<<< Volver


CATEGORÍA  CATEGORÍA

NOMBRE  NOMBRE

REFERENCIA  REFERENCIABUSCAR
INSCRÍBETE · INTRODUCE TU EMAIL

 · LA FEDERACIÓ
· NOTICIAS
· ÁREA PRIVADA
· CONTACTO
· MAPA WEB
· CONDICIONES DE VENTA
· SEGURIDAD
· GASTOS DE ENVÍO
· FAQS
· NOTA LEGAL
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· INSCRIPCIONS VÒLEI PLATJA / BEACH VOLLEY INSCRIPCIONS
· ZONA OUTLET
· BUSCADOR AVANZADOTeléfono de contacto: 93 268 41 77     ·     E- mail: fcvb@fcvolei.cat
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · España · · Nif. G08882797 · Diseño web Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material