Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

Sabadell, Sant Just i Sant Cugat participaran al Campionat d’Espanya infantil femení

02/06/2021

El CN Sabadell, CV Sant Just i DSV CV Sant Cugat són els equips catalanas que han aconseguit els bitllet al Campionat d’Espanya que es celebrarà a Castelló, del 26 al 30 de juny. El CN Sabadell ha estat el campió de la fase final catalana i amb aquesta victòria assoleix la fita històrica d’haver aconseguit la classificació pel campionat espanyol tant amb la categoria infantil femenina com en la masculina.

Les sabadellenques han patit per assolir aquesta victòria. Tot i la clara victòria a quarts de final per 3-0 amb el Vòlei Vilassar a la jornada de dissabte, les de Sabadell van haver de suar a la jornada de diumenge. A semifinals van necessitar arribar al cinquè parcial per derrotar al DSV CV Sant Cugat, i també va ser necessari arribar al set de desempat a la final que van disputar amb el Voleibol Sant Just.

En lluita per la tercera plaça del podi, que donava accés a l’últim bitllet al Campionat d’Espanya, el DSV CV Sant Cugat es va enfrontar al Barça CVB en un partit que es va resoldre per la via ràpida, amb un clar 3-0 per les santcugatenques. A la fase, que es va iniciar divendres també hi han participat el CECELL Lleida, el CEV L’Hospitalet, el CV Sant Quirze, el CV Premià de Dalt Maresme, el CV Vall d’Hebron, l’AEC Vallbona Granollers i el CV Esplugues.

A l’entrega de premis de la fase final, celebrada sota l’organització del CN Sabadell a la ciutat homònima, hi va assistir Oscar Llagostera, president de la secció de voleibol del CN Sabadell.