Sant Cugat, Barça i Vall d’Hebron repeteixen triomf a la fase final juvenil femenina

01/06/2021

El DSV CV Sant Cugat, el Barça CVB i el CV Vall d’Hebron son els equips catalans que han aconseguit el bitllet per assistir al Campionat d’Espanya de categoria juvenil femenina després de ser els tres millors classificats a la fase final catalana disputada aquest darrer cap de setmana a Sabadell. Aquests mateixos clubs també van ser els campions de la fase cadet femenina l'anterior cap de setmana. El Campionat d’Espanya es celebrarà del 26 al 30 de juny a Almería sota l’organització del CV Mintonette Almería.

Les santcugatenques han estat les campiones d’aquesta fase final que es va iniciar divendres i que s’ha allargat fins a diumenge, amb les grans finals. L’equip de Sant Cugat va guanyar per 3-0 a quarts de final a l’ASISA SPSP; i per 1-3 al CV Vall d’Hebron a semifinals. A la gran final van haver de lluitar de valent i fins a l’últim punt per guanyar al cinquè set i per la mínim al Barça CVB. Les blaugrana venien també d’un partit llarg a semifinals amb el CV Premià de Dalt Maresme que també es va decidir al tie break.

La lluita pel tercer lloc del podi i l’últim bitllet al Campionat d’Espanya es va decidir en un partit per la via ràpida entre el CV Premià de Dalt Maresme i el CV Vall d’Hebron, que va iniciar la competició divendres amb els vuitens de final contra el Vòlei Vilassar, a qui van guanyar per 3-0; i de patir a quarts amb el CN Sabadell a qui van derrotar al cinquè parcial. A la fase també hi han participat el Voleibol Sant Just, el CV Sant Quirze, el CV Esplugues, el CECELL Lleida, l’AEC Vallbona de Granollers i el Voleibol Sant Just.

A l’entrega de premis de la fase final celebrada sota l’organització del CN Sabadell a la ciutat homònima hi va assistir Oscar Llagostera, president de la secció de voleibol del CN Sabadell.