El CEV L’Hospitalet, Campió de Catalunya de Segona Divisió juvenil femenina

27/05/2019

El Barça CVB ha estat el club que ha acollit la fase final de Segona Divisió juvenil femenina que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana al pavelló INEF de Barcelona. El CEV L’Hospitalet ha estat el campió d’aquest play off pel que es proclama Campió de Catalunya d’aquesta categoria. Fins a sis clubs catalans han participat a la fase final en busca del títol. Aquets han estat el CV Salou, el CH Bordils, el CV Monjos Pansalud, el DSV CV Sant Cugat Vermell, el Barça CVB Grana i, el vigent campió, l’equip de L’Hospitalet de Llobregat.

La fase final es va disputar tota en dissabte, jugant-se els quarts de final a les 11 del matí. Per un costat, el CV Salou va guanyar al CH Bordils i, per l’altra, el CV Monjos Pansalud també s’enduia la victòria del partit amb el DSV CV Sant Cugat Vermell. En els dos casos el resultat final al marcador va ser de 3-1. A semifinals esperaven les blaugrana, que van jugar i guanyar a l’equip de Salou, també per 3-1. I també estava classificat directament el CEV L’Hospitalet que va patir fins al set de desempat per guanyar al CV Monjos Pansalud.

Amb aquests resultats la gran final la jugaven les locals amb les de L’Hospitalet, que tot i perdre el segon set van dominar tot el partit fins a endur-se el títol de campiones. El Barça CVB es proclamava així sots campió de la categoria. Per últim, el tercer calaix del podi el van ocupar les jugadores del CV Salou, que van guanyar al CV Monjos amb un contundent 3-0. A l'entrega de premis hi va assitir Oswaldo Valencia, en representació de la Federació Catalana de Voleibol i el president del Barça CVB, José Caro.

Aquest proper cap de setmana el CVB Barça també acull la fase final de segona divisió cadet femenina on es coneixerà el Campió de Catalunya de la categoria. En aquest play off hi participaran el DSV CV Sant Cugat Vermell, el CV Monjos Pansalud, el Barça CVB, el CV l’Ametlla del Vallès, el CV Sant Quirze i el CEV L’Hospitalet. La final es disputarà dissabte a les 19 hores al pavelló INEF Barcelona.