El CN Sabadell i el CV Arenys aconsegueixen els bitllets al Campionat d’Espanya

08/04/2019

El CN Sabadell ha acollit aquest passat cap de setmana la fase final de Primera Divisió infantil masculina on es posava en joc el segon bitllet pel Campionat d’Espanya de la categoria. El primer passi ja s’havia adjudicat a l’equip amfitrió després d’acabar primer a la lliga regular. Encara s’ha de conèixer l’equip que aconseguirà el Campionat de Catalunya, que serà el que finalitzi primer un cop acabada la competició.

La final vuit va començar dissabte a la tarda amb la celebració dels vuitens de final on participaven, per un costat, el CV Vall d’Hebron i el CV Sant Martí, i per l’altra, el Barça Voleibol i el Bioaire Balafia Volei Lleida. Els guanyadors van ser l’equip de la Vall d’Hebron i els blaugrana, que es van trobar a quarts de final amb l’EIC Sport Club i el Tarragona SPSP. L’Infantil de la Vall d’Hebron va seguir donant la sorpresa i va vèncer als de Salou per en un apassionant 3-2. L’altra eliminatòria la van guanyar amb solvència, 3-1 els cooperativistes.

Així, les semifinals estaven definides. Aquí esperaven el CN Sabadell i el CV Arenys, primers i segons classificats a la lliga. L’equip local va seguir demostrant la seva superioritat en aquesta competició, acumulen més de 40 partits sense conèixer la derrota en competició catalana, i van guanyar per 3-0 als de Tarragona. El CV Arenys tampoc va tenir dificultats per classificar-se per la final guanyant per 3-0 a l’equip de la Vall d’Hebron.

A la gran final els de Camilo Caro van tancar un gran primer set, però tot i tenir dubtes al segon i al tercer, on els d’Arenys van aconseguir ajustar molt el marcador, van poder certificar un nou 3-0. Els sabadellencs tancaven una gran fase final, i ho feien amb la tranquil·litat de tenir assegurada una plaça al Campionat d’Espanya. Els que certificaven també l’assistència al campionat espanyol van ser els jugadors de l’Arenys. El Campionat d’Espanya es celebrarà del 15 al 19 de maig a Cartagena, Murcia.