CECELL i CV Esplugues aniran, amb el DSV CV Sant Cugat, al Campionat d’Espanya cadet femení

30/05/2018

El CECELL Lleida i el CV Esplugues han aconseguit, per classificació a la fase final, els dos bitllets disponibles per participar al Campionat d’Espanya cadet femení que es celebrarà del 13 al 17 de juny a Castelló de la Plana. La tercera plaça l’ocupa el DSV CV Sant Cugat que ha estat el guanyador de la fase final de primera divisió cadet femenina, i que va ser campió de la fase campionat de la lliga regular i, per tant, campió de Catalunya.

El DSV CV Sant Cugat es va proclamar campió de la fase final de primera divisió femenina celebrada aquest passat cap de setmana a l’Olímpic de la Vall d’Hebron, després de guanyar a la final al CECELL Lleida per 1-3 (18-25/25-20/23-25/16-25). L’equip de Lleida i el de Sant Cugat van arribar a la final després de vèncer a semifinals al CV Esplugues i al CVB Barcelona. Amb les santcugatenques classificades directament, les dues places disponibles s’havien d’adjudicar als dos millor classificats de la fase final, pel que el CECELL com a segon n’obtenia una.

D’altra banda, en la lluita per la tercera plaça de la fase i, per tant, amb bitllet disponible pel campionat d’Espanya va acabar el CV Esplugues després de guanyar al CVB Barcelona per 3-2 (15-25/25-21/24-26/25-19/15-10). Un partit molt intens i molt igualat que es va haver de decidir al tie break. El CVB Barcelona ja va participar l’any passat al Campionat d’Espanya acabant la competició en cinquena posició. A la fase final catalana també hi van participar l’AEC Vallbona Granollers, el CV Mataró, el Vòlei Vilassar i el CV Vall d’Hebron.