El CECELL es proclama Campió de Catalunya de 3ª Divisió Juvenil Femenina

28/05/2018

L’equip juvenil femení del CECELL Lleida s’ha alçat amb el títol de Campió de Catalunya de la tercera divisió juvenil femenina després de guanyar la final de la fase final al CV Roquetes per 3-2. La competició s’ha disputat al llarg del cap de setmana al pavelló Joan Oró de Lleida, pel que les jugadores del CECELL han pogut brindar el campionat al seu públic.

Les lleidatanes es proclamaven campiones després de guanyar un emocionant i disputat partit amb les juvenils del CV Roquetes. El primer set, tot i començar igualat, va anar a parar a mans lleidatanes que aconseguia treure, a partir de mig parcial, cada cop més distància a les de Roquetes.

Al segon, en canvi, les que lluitaven cada punt fins al final i no es van donar per vençudes en cap moment van ser les roquetenques que tancaven el parcial 22-25. Repartiment de sets, de nou, en el tercer i quart parcial amb marcador encara més clars. Un 12-25 per les de les terres de l’Ebre i un 25-17 per les de Lleida. El set de desempat va ser ajustat, posant màxima emoció fins a l’últim punt però aquest es va decidir 15-13 per l’equip local.

Al tercer calaix del podi de la Fase Final va pujar el Vòlei els Arcs Joventut Les Corts que en la lluita per la medalla de bronze va vèncer al DSV CV Sant Cugat Plata per 3-1. També van participar en aquesta fase el CV Vall d’Hebron Vermell i el CV Barberà B.