El CN Sabadell aconsegueix el bitllet pel Campionat d’Espanya infantil masculí

23/04/2018

L’equip infantil masculí del Club Natació Sabadell s’ha proclamat campió de la Fase Final Infantil masculina aquest passat cap de setmana, i en conseqüència ha obtingut la plaça per participar al Campionat d’Espanya de la categoria que es celebrarà del 16 al 20 de maig a Boiro, Galícia.

La gran final de la fase infantil masculina es va disputar ahir diumenge entre el CN Sabadell i el CV Vall d’Hebron, on els sabadellencs es van imposar als de Barcelona per 3-0. El CN Sabadell va guanyar tot i patir en algun moment dels sets on l’eficàcia de la defensa rival els complicava poder tancar els punts. Tot i això, van saber demostrar en tot moment el seu bon joc i van cometre pocs errors que els van permetre alçar-se amb el títol de campions de la fase.

Els de la Vall d’Hebron van ser l’equip revelació de la competició arribant a la final tot i entrar a la fase com a sisens classificats a la lliga regular i havent de disputar tots els partits des de vuitens de final, entrant en competició dissabte al matí. Els de Sabadell sí eren favorits després d’haver guanyat tots els partits disputats durant la primera fase de la lliga regular i només havent cedit quatre sets en tota la competició.

La plaça autonòmica per participar al Campionat d’Espanya és, per tant, del Club Natació Sabadell i, en cas que Catalunya opti a una segona plaça, aquesta seria del CV Vall d’Hebron, segon classificat de la fase final. En tercera posició va finalitzar el FC Barcelona, que va guanyar a la final de consolació a l’Escola Orlandai per 3-1 en un partit molt ajustat.