HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

El cadet i el juvenil del CV Salou aconsegueixen l’ascens a Primera Divisió

09/06/2017

L’equip cadet i l’equip juvenil del CV Salou aconsegueixen l’ascens a Primera Divisió acabant les respectives lligues com a líders dels seus grups. A més, en categoria cadet es van proclamar campiones de Catalunya, mentre que en categoria juvenil van ser subcampiones.

Pel que fa a les juvenils, de 28 partits disputats n’han guanyat 22, acabant primeres del grup d’ascens. Mentre, el cadet ha aconseguit acabar les dues fases de joc imbatut, guanyant 28 dels 28 partits disputats. En el play off del campionat cadet, les salouenques van arribar a la final imbatudes després d’eliminar al CV Esplugues B per 3-0. A la gran final, també van derrotar al DSV CV Sant Cugat negre per la màxima, alçant-se amb el títol de Campiones de Catalunya.

Menys sort van tenir a la fase final de segona divisió juvenil femenina disputada a la Blume. L’equip de Salou es va classificar per la final després de guanyar per 3-0 al CVB Barça Grana. Al partit decisiu en la lluita pel títol de Campió de Catalunya, les salouenques es van trobar amb l’altra equip blaugrana classificat, el CVB Barça Blau. Les de Salou es van endur els dos primers parcials encarrilant el partit cap a la victòria, però una remuntada del Barça va suposar acabar perdent 3-2.

El CV Salou tanca així una gran temporada pel que fa als seus equips femenins, assolint els objectius que s’havien marcat a principi de temporada amb l’ascens dels equips cadet i juvenil.