CVB Barça, campió de Catalunya. Trenca l’hegemonia del CV Sant Cugat a la Fase Final cadet de Lleida

09/05/2016

Lleida va coronar vencedor del Campionat de Catalunya cadet femení de Primera Divisió al CVB Barça. El conjunt blaugrana va trencar així l’hegemonia imposada pel CV Sant Cugat en aquesta competició des de la temporada 2009/10, amb fins a sis títols de campiones de Catalunya consecutius.

De fet, tots dos conjunts van enfrontar-se a unes de les semifinals de diumenge al matí oferint un gran espectacle de cinc sets on finalment es va imposar l’equip dirigit per Jordi Català i Fede Rodríguez per 3-2, obtenint així la plaça en la final i la classificació al Campionat d’Espanya cadet de Castelló, on ja hi havia obtingut plaça el campió de la Fase Campionat, el CV Premià de Dalt.

En la final, el CVB Barça no va donar opció a les líders de la Fase Campionat, derrotant per la via ràpida al conjunt de Narcís Godoy i obtenint el títol de campiones de Catalunya en categoria cadet, ceptre que no conqueria el club blaugrana des de la temporada 2005/06. El CV Premià de Dalt havia accedit a la final després de superar a semifinals al CV Esplugues per 3-1, qui a la seva vegada venia des dels Vuitens de Final, després de deixar fora de combat, primer a l’AE Carles Vallbona Granollers (3-2), i en Quarts de Final, al CV Vall d’Hebron per 3-0.

Pel que fa a l’organitzador CECELL Lleida, les noies de Montse Nadal van caure als Quarts de Final davant el DSV CV Sant Cugat, després de superar dissabte al matí als Vuitens de Final al Vòlei Vilassar per 1-3, en una nova brillant organització per part del club presidit per Antoni Blesa, qui va estar present en la entrega de premis al campió i subcampió de la fase final com a Delegat Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Voleibol.