Import: 0 €.
CISTELLA
HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

El FC Barcelona es proclama campió de Catalunya cadet davant l’amfitrió CV Mataró

09/05/2016

Mataró va acollir el cap de setmana la Fase Final a 6 del Campionat de Catalunya cadet que va coronar campió al FC Barcelona després de derrotar en la final 3-1 a l’amfitrió CV Mataró. Un Club Voleibol Mataró que es va bolcar en l’organització de la fase final els dos dies, amb una excel·lent difusió a xarxes socials, multitud de voluntaris i fent una crida a l’aficionat mataroní per a que omplís, com així va ser, la segona semifinal i la gran final del Campionat de Catalunya.

El FC Barcelona d’Eric Megui i Sergi Bosch va tornar a regnar en categoria cadet masculina després d’un buit de tres temporades. Els blaugrana tornen al més alt del Campionat de Catalunya cadet masculí després de derrotar als amfitrions per 1-3 en la final disputada davant un nombrós públic que omplia les graderies del Poliesportiu Carrer Euskadi.

Després de protagonitzar una vibrant remuntada en les semifinals davant el CV Arenys, on es va passar del 0-2 al 3-2, amb un cinquè set d'infart que va acabar amb un ajustadissim16-14, que donava accés a la Final i que classificava l'equip mataroní pel Campionat d'Espanya, el CV Mataró no va ser capaç de guanyar a un FC Barcelona més descansat (dissabte havia jugat 4 sets menys que els mataronins) va jugar millor els punts decisius del partit.

El final del primer set que els locals anaven guanyant i que van acabar perdent va ser molt influent en el desenllaç de la final. ElCV Mataró, es va refer i va poder guanyar el segon set. Després de l'empat a 1, però,  poc a poc s'anava veient que mancava aire als jugadors locals mentre que els blaugrana anaven imposant el seu ritme, sobretot gràcies al seu col·locador Mikolaj Pniewski.

Les autoritats presents al llarg del cap de setmana i a l’entrega de premis: l'alcalde de Mataró, David Bote, el regidor d'esports Josep Maria Font, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora i el president del CV Mataró, Àlvar Julián, van lloar l'excel·lent organització del club local en una fase final on van participar i col·laborar tots els jugadors i tècnics dels equips base i de l'escola de voleibol.

Finalment cal destacar, que 10 dels 12 jugadors del CV Mataró, subcampions de Catalunya, entrenats per Josep Maria Larraz, són alumnes (i professor) de la mateixa escola, Freta.