DSV CV Sant Cugat i CEVOL Torredembarra guanyadors de la Lliga Catalana Divisió d’Honor

11/10/2019

El vòlei català ha celebrat les darreres setmanes les lligues catalanes de Divisió d’Honor on s’han proclamat campions el CEVOL Torredembarra, en categoria masculina, i el DSV CV Sant Cugat, en la femenina. Una competició que ha servit als clubs catalans de Primera Divisió Nacional per preparar la temporada que tot ha just ha començat aquest darrer cap de setmana.

En categoria masculina, grup or, el CEVOL Torredembarra ha aconseguit el títol després de guanyar a la final al CV Encamp. L’equip del Tarragonès va guanyar per 2-0 al CN Sabadell a semifinals, en un partit molt ajustat, mentre que a la final va superar als d’Andorra amb certa solvència. El tercer calaix del podi ha estat molt més disputat sent el CV Olot qui s’ha endut el partit per 2-0 tot i patir per tancar el primer parcial.

A la categoria de plata el campió ha estat el CV Barberà que ha guanyat els dos partits que ha disputat amb el CV Roquetes, segon, i l’AE Manresa, tercer. Pel que fa al grup bronze, el campió ha estat el CV Sant Martí, mentre la Fundació Aula Escola Europea ha estat segona i el Rodi Motor Services Balafia Volei ha acabat tercer.

En categoria femenina el DSV CV Sant Cugat ha estat l’equip campió de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor, aconseguint el doblet amb el títol que el primer equip de Sant Cugat ha aconseguit a la lliga catalana de Superlliga. Les de Sant Cugat es van classificar pel grup Or a la primera fase, i en aquesta segona van vèncer per 2-0 al Voleibol Sant Just, i van perdre per 1-2 amb el CN Sabadell, tot i que el set aconseguit els donava la diferència necessària per alçar-se amb el títol.

En categoria plata el campió ha estat el CH Bordils que ha superat als dos equips del Baix Llobregat, CV Sant Boi i Suris Volei Molins per 2-0. El duel de les del Baix Llobregat va ser del tot ajustat decidint-se per 15-13 al set de desempat a favor de les de Molines de Rei. Per últim, el Barça CVB U19 va guanyar el seu partit de consolació per 3-0 al CECELL Lleida.