El CN Sabadell campió de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor femenina

02/10/2018

El primer equip femení del Club Natació Sabadell es va proclamar, aquest passat cap de setmana, campió de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor femenina. El CV Sant Boi i el CVB Barça Sub 19, ho van fer en la categoria de plata i bronze, respectivament.

Les jugadores del CN Sabadell van guanyar els dos partits disputats, amb el CV Vall d’Hebron i el DSV CV Sant Cugat, a la fase final disputada al pavelló de les Naus, organitzada pel propi club sabadellenc. El primer partit les de Sabadell el van guanyar a les barcelonines del Vall d’Hebron, a qui van remuntar el primer set en contra per guanyar amb certa solvència el segon i el set de desempat. Més facilitats van tenir davant del DSV CV Sant Cugat a qui van guanyar per 2-0 i amb distància al marcador. El duel entre els dos equip visitants el van guanyar les de la Vall d’Hebron per 2 a 0.

Amb aquesta victòria el CN Sabadell aconsegueix el primer títol de campió de la temporada. Un títol que se’ls havia escapat l’any passat a la fase final d’aquesta competició i que es va disputar a la Vall d’Hebron i que van guanyar les jugadores de Barcelona.

A la categoria de plata el guanyador va ser el CV Sant Boi, que es va imposar al CH Bordils per 1-3. Mentre a la categoria de bronze el guanyador va ser el CVB Barça sub 19 amb dues victòries per 2-0 al CV Molins i al CV Monjos Pansalud, segon i tercer d’aquest grup.