L’AE Sàndor es proclama campió de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor masculina

04/10/2016

En el seu debut a categoria estatal, l’AE Sàndor comença fort la temporada 2016/17 amb la consecució del títol de campió de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor masculina. Els de Cornellà de Llobregat, dirigits per Mariano Singer, van proclamar-se campions després de superar en la final del Grup Or a l’AE Aula per 3-1, recollint el seu capità de mans de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, la copa que els acredita com a campions.

En format de semifinals i final va tenir lloc durant la tarda de dissabte al Pavelló Julio Méndez, amb organització del Vikings Vòlei Prat, aquesta final del Grup Or. Precisament l’equip local va ser el primer rival dels flamants campions, on en un igualat partit els de Cornellà van superar als locals en el tie-break, classificant doncs per a una final a on es trobaria de contrincant un AE Aula que va derrotar a semifinals per 3-0 al CV Barberà.

Per la seva banda, el FC Barcelona va vèncer en la final del Grup Plata celebrada a Olot, finalitzant el triangular amb dues victòries sobre els amfitrions del CV Olot i els barcelonins del CV Sant Martí, i el Balàfia Vòlei Lleida va finalitzar primer del Grup Bronze, derrotant a CN Sabadell i Ítaca Manresa.

Ara, els conjunts de Primera Divisió Nacional masculina, ja esperen a l’inici de la tercera categoria del voleibol estatal, campionat que dona el tret de sortida aquest cap de setmana amb la reedició de la lliga catalana, aquesta vegada amb l’AE Aula com a local, o amb un primer derby vallesà entre CV Barberà i CN Sabadell.