El FC Barcelona cau en la final de la Copa Príncipe després d’una semifinal extraordinària

11/01/2016

A tocar del títol va estar el FC Barcelona aquest cap de setmana a terres gallegues. El primer campió de la Copa Príncipe va caure diumenge en la final davant l’amfitrió de la novena edició del torneig del K.O. de la Superlliga 2 masculina després de protagonitzar un extraordinari duel dissabte a la tarda en la primera semifinal davant el Ca’n Ventura Palma.

El FC Barcelona va proclamar-se subcampió de la Copa Príncipe a San Sadurniño en perdre la final 0-3 davant l’Aldebaran San Sadurniño. Els gallecs van doblegar a la gran final al FC Barcelona per la via ràpida 3-0 (26-24, 25-16 i 25-22). Un espectacular i intens primer set resolt en el joc decisiu després de moments i opcions per a tots dos conjunts, va donar pas a un segon i tercer parcials on els gallecs ajudats pel suport del seu públic van liderar el marcador d'un ple Pavelló Municipal de Sant Sadurniño per conquerir el títol en el torneig del KO de la categoria de plata del voleibol estatal.

El conjunt català que dirigeix Sergi Bosch va arribar a la gran final després de derrotar en la primera semifinal del torneig al Ca´n Ventura Palma, invicte fins dissabte aquesta campanya per fer el pas a la gran final amb parcials 26-28, 25-15, 23-25, 25-17 i 12-15. Els blaugrana van mostrar la seva capacitat de lluita, la seva fe i el seu esforç en un desempat en el qual sempre van disposar d'un petit avantatge que van saber administrar gràcies a l'experiència i l'empenta d'Ángel Galindo i Aaron Gámiz que van liderar la faceta ofensiva del conjunt de Sergi Bosch. Els catalans van colpejar primer en dues ocasions però el gran joc dels balears va igualar el partit per forçar el desempat, els 23 punts del balear Antonio Moreno no van ser suficients perquè el pas a la final fos per al conjunt dirigit per Marcos Dreyer.