Rubrica excel•lent al seu campionat. CV Esplugues, bronze a l’estatal cadet de clubs

22/06/2015

Espectacular final de Campionat d’Espanya cadet femení per part del CV Esplugues. Les amfitriones del campionat van acabar en tercera posició la seva participació al seu torneig, després de superar en un emocionant tercer i quart i lloc a l’últim subcampió de la categoria, IBSA CV CC 7 Palmas.

El CV Esplugues va pujar al tercer calaix del podi ahir al migdia a recollir de mans del directiu de la Federació Catalana de Voleibol, Ángel Sanchís, la copa que acredita dos anys després al club del Baix Llobregat com el tercer millor equip de tot l’estat en aquesta categoria. A més, la seva jugadora Andrea Bové, va ser escollida com la millor jugadora del campionat, després de les seves grans actuacions al llarg de la setmana.

Les amfitriones del torneig van realitzar un gran torneig, i ja en la primera fase les jugadores d’Ivan Silverio i Roberto Ilgen van superar a rivals de l’entitat d’Emevé Lugo, per assolir la primera posició en el Grup A que garantia l’accés a lluitar per a les semifinals des de divendres. En dos partits molt intensos, el CV Esplugues va superar al tie-break a RGC Covadonga i UCAM Voley Murcia per accedir a les semifinals del campionat, com al 2013 a Barcelona.

En semifinals esperava el CV Sant Cugat, i lluny de rendir-se, les locals van posar en perill l’accés a la final de les campiones de Catalunya i posteriorment subcampiones d’Espanya. Finalment, el major encert de les vallesanes va impedir l’accés a la gran final del CV Esplugues, que finalitza una història participació en un Campionat d’Espanya excel·lentment organitzat i que ha comptat amb al recolzament de les autoritats competents i una gran afluència de públic, amb més de 2.000 assistents entre les semifinals de dissabte tarda, i la jornada de clausura del torneig.