Només l’amfitrió CV Esporles allunya del somni del títol de campió de 2a Nacional al CV Sant Boi

12/05/2014

El CV Sant Boi va finalitzar com a subcampió de la Fase Final de Segona Divisió Nacional masculina que s’ha dut a terme des de dijous a Palma de Mallorca. L’equip que entrena Sergio Fernández va tenir al campió de la fase, CV Esporles, com el seu principal botxí al llarg del torneig, havent derrotat als catalans dues vegades en quatre dies.

El CV Esporles era el gran favorit a fer-se amb el triomf final, i així va complir amb els pronòstics, finalitzant la competició invicte i havent cedit només un set en els cinc partits disputats.

L’equip català va finalitzar divendres a la tarda la primera fase derrotant l’equip alacantí del CV Sant Joan per 3-1, assolint així la segona plaça del Grup B que li donava la classificació per a les semifinals, una penúltima ronda on es produiria el duel fratricida entre CV Sant Boi i CTI Vòlei Balàfia Lleida.

En la lliga regular tots dos equips van guanyar al seu rival quan van fer d’equip local, 3-1 a Lleida i 3-0 a Sant Boi, i en aquest tercer duel entre ambdós equips els barcelonins van ser els vencedors en vèncer 3-1 als lleidatans, accedint així a la final de la Fase Final on esperava el CV Esporles, flamant campió en detriment dels dos catalans, CV Sant Boi com a subcampió i CTI Vòlei Balàfia Lleida com a tercer classificat.