El Voleibol Sant Just aconsegueix el bronze al Campionat d’Espanya Aleví

25/06/2019

Els equips catalans que han participat al Campionat d’Espanya Aleví, masculí i femení, que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a Valladolid ja han tornat a casa amb la gran experiència viscuda però, a més, l’equip femení del Voleibol Sant Just ho ha fet amb el trofeu de tercer millor equip d’Espanya de la categoria. El CN Sabadell ha fet dues novenes posicions , el CV Esplugues ha finalitzat onzè, mentre en categoria masculina el Barça Voleibol ho ha fet quinzè i el CV Vall d’Hebron vintè.

Les de Sant Just van començar el torneig amb tres victòries en els tres partits disputats a la primera fase i sense perdre cap set. El que les permetia passar a segona ronda com a primeres de grup i seguir lluitant pel títol. Nova victòria també per la màxima amb l’EMD Iniesta a vuitens de final i també amb l’AD La Unión, a quarts de final.

La derrota va arribar a semifinals amb el Tomares Aljarafe XXI. L’equip català guanyava el primer set amb certa tranquil·litat, però se li escapava el segon després de lluitar-lo fins al punt 26. El set de desempat també es va escapar. Tot i això, les de Sant Just no van abaixar els braços i van saber reposar-se de la derrota per afrontar la lluita pel tercer calaix del podi. Un partit que van guanyar amb certa facilitat al UValquirias SanJo A per 2-0.

Molt bon campionat també el disputat pels equips alevins del CN Sabadell que finalitzaven la competició, masculina i femenina, en una meritòria novena posició. D’altra banda, l’altra equip femení en competició, el CV Esplugues va acabar el torneig a la onzena. En categoria masculina, a banda del CN Sabadell, millor classificació dels equips catalans, també hi van participar el Barça Voleibol i el CV Vall d’Hebron, que van acabar en la posició quinze i vint, respectivament.

El podi femení el van completar el Tomares Aljarafe XXI, campió, i el Maristas UBU, segon classificat. En el campionat masculí els guanyadors van ser l’Elche Granadas de Elche, campió, el Manuela Rial V. Dumbría, segon, i el Wefferent Mintonette Almería, tercer.