HOME Productes La Federació Notícies Àrea privada Contacte

Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol - Productes

El CV Encamp i el CV Sant Martí tornen de Benidorm sense l’ascens

29/04/2019 - 29/04/2109

Els dos equips campions del Grup B que han participat, aquest passat cap de setmana, a la fase final de Primera Divisió Nacional, el CV Encamp i el CV Sant Martí, han finalitzat la competició en quarta i cinquena posició i, per tant, fora de les dues places d’ascens a Superlliga 2 que hi havia en joc. El campió de la fase ha estat l’equip local, el Benicolchón Playas de Benidorm, que juntament amb el Pizarra, segon classificat, disputaran la pròxima temporada a la categoria de plata del voleibol espanyol.

El CV Encamp, van quedar segons del grup A de la fase final després de guanyar el primer partit al Grupo Laura Otero per un ajustat 3-2. Els andorrans dominaven per dos sets a zero el matx, però els de Càceres van guanyar els dos següents forçant el set de desempat, que els d’Encamp van tancar amb un ajustat 15-12 que els donava la primera victòria. En segon partit de la fase de grups, amb els amfitrions, no van tenir opcions i van caure per 3-0. La resta de resultats van permetre als andorrans a jugar la semifinal, en aquesta cas amb els malaguenys del Pizarra. Els d’Encamp es van veure superats en els dos primers parcials, però la revifada del tercer set no va ser suficient i els de Pizarra aconseguien així la plaça per la final i l’ascens a Superlliga 2.

D’altra banda el CV Sant Martí, enquadrat en el grup B de la fase final, va perdre els dos partits de la fase de grups en dos ajustadíssims 3-2. En els dos casos la tònica dels partits va ser la mateixa. Els catalans van guanyar els dos primers sets tant amb el Pizarra com amb el CUV Alcorcón, però no van poder mantenir l’avantatge i van acabar cedint el partit. En ambdós casos els sets de desempat van ser ajustats fins al final, on els rivals van acabar sentenciant per 15-13. Amb dues derrotes, l’equip més jove de la Primera Divisió Nacional quedva fora de les semifinals i disputava la lluita per la cinquena plaça amb el Grupo Laura Otero, a qui van guanyar per 3-1 en un brillant partit.

La final de la fase final de Primera Divisió Nacional la van disputar doncs el Pizarra i el Benicolchón Playas de Benidorm, organitzador de la competició. El partit es va decidir amb un clar 3-0 a favor de l’equip local, tot i que els dos equips ja havien aconseguit el premi de l’ascens a Superlliga 2 pel fet de disputar la final.