Victòries que valen or dels equips catalans a la Superlliga femenina

11/02/2019

Les blaugrana recuperen la segona posició i les de Sant Cugat surten de la zona de descens

Tant el Barça CVB com el DSV CV Sant Cugat han guanyat els partits disputats aquest cap de setmana. Les blaugrana han sumat 2 punts que les col·loquen de nou a la segona posició de la classificació, mentre que la victòria de les de Rafa Ruiz ha Madrid suposa escalar a la novena posició i abandonar la zona de descens.

El Barça CVB d’Hugo Gotuzzo ha cedit un punt en el partit disputat aquest cap de setmana com a locals contra el Feel Volley Alcobendas. Un resultat ajustat amb les sisenes classificades, però que permeten a les barcelonines tornar a ocupar la segona posició a la taula, només per sota de l’imbatible Minis de Arluy VB Logroño.

El partit semblava començar amb facilitats per les blaugrana que tancaven el primer parcial amb una clara distància 25-16. Un resultat que es capgiraria en el segon set quan les catalanes no van passar del punt 28. En el tercer van tornar a dominar les blaugrana i podien haver tancat el partit en el quart, el parcial més ajustat de tots, que es va decidir en el punt 33 per les madrilenyes. En el set de desempat les de Gotuzzo no van tenir dubtes i no van donar opcions al rival tancant el partit amb un 15-6 al marcador.

Les de Rafa Ruiz van deixar escapar un punt a casa del Madrid Chamberí. Dominant el partit amb 2 sets a 0 a favor van perdre el tercer i el quart, allargant el partit fins al set de desempat. Una victòria però que demostra les ganes de les santcugatenques de seguir treballant i lluitant per la permanència a la màxima categoria del voleibol espanyol. Aquesta és la tercera victòria de la temporada, la segona consecutiva, i les ha situat a la novena posició de la classificació amb 14 punts. A més, les de Rafa Ruiz han puntuat en tots els partits de la segona volta, portant fins al tie break els partits perduts i sumant tres punts a les 3 victòries.

La propera jornada, serà la 17 de les 22 que té la lliga Iberdrola, les blaugrana viatgen a les Palmas de Gran Canaria on s’enfrontaran a l’IBSA CV CCO 7 Palmas, un rival complicat que ocupa la quarta posició a la classificació amb 33 punts, només un menys que el Barça CVB. D’altra banda, el Sant Cugat torna a Valldoreix per enfrontar-se al OSACC Haro Rioja Voley, setè classificat amb 23 punts.