El cadet femení del DSV CV Sant Cugat sotscampió d’Espanya

19/06/2018 - 19/07/2018

L’equip cadet femení del DSV CV Sant Cugat, entrenat per Lluc Forn, s’ha proclamat subcampió d’Espanya després de perdre la final del campionat amb el l’equip balear Const. M. Morell Sóller. Les santcugatenques van protagonitzar una remuntada espectacular forçant el set de desempat, després d’anar perdent dos a zero, però no van poder sentenciar la victòria. Tanmateix, tanquen una bona temporada on han estat també campiones de Catalunya. Els altres dos equips catalans en competició, el CV Esplugues i el CECELL Lleida tanquen la participació en 12ena i 15ena posició.

Els tres equips catalans van passar la primera fase com a primers de grup desrpés de guanyar els tres partits disputats. Per tant, la classificació entre els 16 primers estava assegurada. A la segona fase tant l’Esplugues, amb l’IBSA CV CCO 7 Palmas, com el CECELL, amb el Colegio San Ignacio, van perdre els seus respectius partits 3-0 Mentre les de Sant Cugat seguien acumulant victòries. Aquesta vegada amb el CV Sedaví, a qui no lo concedien ni un sol set, i es classificaven per disputar els quarts de final del torneig.

Les noies de Lluc Forn van seguir amb el bon joc i la ratxa de victòries, sobretot aconseguint-ne una d’important davant el Siges Solutions Alcobendas que es va haver de decidir en el set de desempat. Les semifinals van ser més plàcides i les de Sant Cugat no donaven cap opció al Colegio San Ignacio, sentenciant un imponent 3-0 que les portava directament a la final del campionat on els esperava l’equip balear. Els dos primers sets, tot i ser disputats, van acabar en mans de les de Sóller, però les de Sant Cugat no van deixar de creure en les seves possibilitats i van forçar el tie break, que no va poder ser més intents fins al final, quan les de ses illes tancaven el partit als 16 punts.

D’altra banda, la mala sort va fer que el CV Esplugues i el CECELL Lleida, es trobessin per la classificació entre la novena i la setzena posició. Va ser un tot un duel, on els dos van plantar cara i van lluitar fins al final per endur-se la victòria, però aquesta va recaure a mans del Esplugues que s’imposava per 3-2 després de cinc sets molt ajustats i un tie break agònic. Tots dos perdrien el següent partit. Les d’Esplugues van perdre l’últim duel amb l’Espumosos Monfot Xàtiva que les relegava a la dotzena posició, mentre les de Lleida s’acomiadaven del Campionat d’Espanya amb victòria davant el Vòlei Grau Castelló.