El CV Vall d’Hebron es proclama campió d’Espanya Infantil Femení

22/05/2018

L’equip infantil del Club Voleibol Vall d’Hebron, entrenat per David López, s’ha proclamat campió d’Espanya Infantil femení després d’acabar invicte la competició que s’ha celebrat des del passat 17 de maig a Torrejón de Ardoz, Madrid. El Club Voleibol Barcelona i el DSV Sant Cugat han quedat en divuitena i vint-i-cinquena posició respectivament.

L’equip de la Vall d’Hebron pujava al més alt del podi després de guanyar a la gran final al Colegio San Ignacio per 1-3 (26-24/12-25/20-25/15-25). El primer set va ser l’únic que va caure a mans asturianes tot i anar sempre ajustats al marcador. Però després les de David López van saber mostrar el seu millor joc i van poder tancar el marcador de manera favorable. Finalitzaven així una competició impecable en què van acabar primeres del grup D, només cedint un set. RGC Covadonga A a qui van guanyar per 3-0, igual que a quarts de final i semifinals, que es van desfer per 3-1 del Goldcar San Joan i del Jealsa Boiro Voleibol.

D’altra banda, el CVB Barcelona va finalitzar la competició en divuitena posició. L’equip blaugrana va quedar tercer a la fase de grups inicial, pel que només podia lluitar per la millor classificació a partir de la posició 17. El DSV CV Sant Cugat també va finalitzar la primera fase en tercera posició, i de la mateixa manera, quedava relegat de mitja taula en avall. Finalment va acabar el campionat en la posició 25.

CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL MASCULÍ

Dos equips catalans, el CN Sabadell i el CV Vall d’Hebron, han participat al Campionat d’Espanya Infantil masculí celebrat a Boiro, Galicia. Els infantils de Sabadell han finalitzat la competició en setena posició, mentre els de Barcelona ho han fet en la posició 21.

L’infantil del CN Sabadell finalitzava la primera fase en segona posició i, per tant, amb opcions de lluitar pel títol, mentre el Vall d’Hebron quedava relegat a les últimes places en finalitzar últim la fase de grups. A la segona fase, els de Sabadell perdien un partit amb l’ADV Miguelturra que els impedia seguir somiant amb el títol, però amb la seguretat de quedar entre els 8 millors equips d’Espanya.