El CVB Barça millor equip català al Campionat d’Espanya juvenil femení

08/05/2018

El primer equip juvenil del CVB Barça ha acabat en tercera posició al Campionat d’Espanya juvenil femení celebrat aquest passat cap de setmana a Las Palmas de Gran Canaria, convertint-se així en el millor equip català de la competició espanyola. El DSV CV Sant Cugat ha finalitzat la competició en una meritòria cinquena posició, mentre el CV Premià de Dalt ho ha fet en la dissetena i el Voleibol Sant Just en la posició 23.

L’equip blaugrana ja va ser el club guanyador de la fase final catalana disputada a mitjans d’abril i ha aconseguit la medalla de bronze després de guanyar per 3-0 al Cuesta Piedra Santa Cruz a la final de consolació del campionat d’Espanya. La sort va fer que dos dels conjunts catalans, el CVB Barça i el DSV CV Sant Cugat, es trobessin a quarts de final. Un partit molt emocionant que es va haver de resoldre al set de desempat a favor de les barcelonines 3 - 2 (18-25/25-23/22-25/25-19/15-6). A semifinals, el CVB Barça perdia l’únic partit de la competició amb l’IBSA CV CCO 7 Palmas, campió del torneig. A la final de consolació pel bronze, les blaugrana es van imposar per un clar 3-0 al Cuesta Piedra Santa Cruz, aconseguint pujar així al tercer calaix del podi.

D’altra banda, les juvenils del DSV CV Sant Cugat també es van saber reposar de la derrota de quarts de final i en la lluita per la cinquena plaça van guanyar, tot i patir fins al final, al Zalaeta en un ajustat 3-2 (25-18/25-19/17-25/20-25/15-11). Els altres dos equips participants al Campionat d’Espanya, el CV Premià de Dalt i el Voleibol Sant Just van acabar la competició en dissetena i vint-i-tresena posició. El campió d’Espanya juvenil femení ha estat l’IBSA CV CCO 7 Palmas que vencia 3-0 a la gran final al Pérez y Aparicio Haris, segon classificat.

Campionat d’Espanya juvenil masculí

El Campionat d’Espanya Juvenil Masculí s’ha disputat també aquest passat cap de setmana a Murcia amb la participació del FC Barcelona i el CV Sant Martí. Els blaugrana, que venien de ser campions de la fase final catalana han acabat en desena posició, mentre el CV Sant Martí, que accedia al campionat com a millor classificat a la primera volta de la segona part de la lliga, ho ha fet en tretzena posició. El campió d’Espanya juvenil masculí ha estat el CVS Mallorca Gold Sóller.