CVB Barça i AEC Vallbona Granollers entre els millors d’Espanya

20/06/2017

Diumenge van finalitzar a Conca i a Les Palmes de Gran Canària els Campionats d’Espanya Cadet masculí i femení, respectivament, amb la participació de quatre equips catalans. Finalment el CVB Barça en categoria femenina i l’AEC Vallbona Granollers, en masculina, han acabat entre els deu millors equips espanyols de categoria cadet. Els altres dos representants, l’AE Carles Vallbona femení i el Tarragona 2018 SPiSP, van finalitzar la competició classificats en 20ena posició.

El cadet femení del CVB Barça ha acabat el Campionat d’Espanya de Les Palmes de Gran Canària en sisena posició. Després d’una bona primera ronda, acabava la segona lluitant per quedar el millor entre el 5è i el 8è lloc. La primera eliminatòria va ser amb CVS Const. M. Morell Sóller amb qui va acabar guanyant després d’un partit molt disputat on la majoria de set van passar del 25 oficial. El tie break també es va decidir per la mínima amb un ajustat 15-13 a favor de les catalanes. En la lluita pel 5è lloc es repetia la competitivitat del partit anterior, però aquesta vegada EDM Torrelavega aconseguia endur-se la victòria al set de desempat. L’altre equip femení en competició, l’AE Carles Vallbona finalitzava la competició en vintena posició.

En el Campionat d’Espanya Cadet masculí celebrat a Conca, l’equip català millor classificat ha estat l’AEC Vallbona Granollers classificat en setena posició. Les granollerins van passar la primera ronda en segona posició, però van ser segons a la ronda de classificació del 1 al 12. Pel que passaven a lluitar per estar entre la posició 5 i la 8. En perdre el primer partit per 3-0 amb l’ADV Jaraiz passaven a la lluita per la setena plaça, que van guanyar en un ajustat 3-2 al CV Mediterráneo. El Tarragona SPiSP, segon equip masculí català que ha disputat el campionat d’Espanya, ha acabat classificat en 20ena posició.