Tricampions al Vichy Catalan Volei Tour

12/06/2017

Javier Naya i Carles Mora, en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri en la femenina han estat els campions de la tercera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja del Vichy Catalan Volei Tour 2017 celebrada a la platja de Mataró. Tots ells, excepte Kadri Puri, repeteixen per tercera vegada pujar al podi com han fet a totes les proves disputades fins ara, on Kliokmanaite sempre ho ha fet a la posició més alta.

Un cap de setmana més el Vichy Catalan Volei Tour ha estat un nou èxit de participació, amb més de 60 parelles, 32 a categoria masculina i 29 en categoria femenina, deixant un cop més parelles masculines al quadre Open FCVB. Com cada prova, dissabte es van jugar les prèvies, mentre diumenge, els classificats, van lluitar per arribar a la gran final.

La parella formada per Javier Naya i Carles Mora arribava a la final després de vèncer a semifinals a la dupla formada per Federico Albini i Peter Kildegaard. D’altra banda, Sergi Arranz i Cesc Llenas ho feien després de guanyar a Jordi Roca i Alek Raksany en un emocionant partit. Naya – Mora es van alçar, com en la primera prova del circuit, amb el títol de campions de categoria masculina gràcies als dos sets a favor aconseguits davant Sergi Arranz i Cesc Llenas a la gran final. Un partit vibrant per la igualtat en el marcador que va portar el primer set fins al 26-24, mentre el segon es va tancar a 21-19 al marcador en favor de Naya-Mora. Sobre la sorra de la pista central, on es va disputar la final del campionat, es va poder veure en acció a tres jugadors que han format part de la selecció espanyola: Cesc Llenas, Sergi Arranz i Carles Mora.

Pel que fa al quadre femení, la final la van disputar Erika Kliolmanaite i Kadri Puri amb Virginia Fernández i Rebeca Carmona. Per tercera vegada consecutiva Erika Kliokmanaite s’alçava amb el títol de campiona d’una prova del Campionat de Catalunya aquesta temporada i per segona vegada ho feia amb Kadri Puri com a parella. El partit es va saldar amb dos sets que la parella guanyadora tancava amb certa comoditat davant Carmona – Fernández per 21 – 15 i 21 – 17. La tercera i la quarta posició la van disputar Maria Palet i Paula Santamaria amb Nuria Comí i Sandra Campo, sent les primeres les que van pujar al calaix de bronze a l’entrega de premis.

La ‘Parella perfecta’ de la tercera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, que premia als millor jugador i a la millor jugadora de la prova, va recaure en Kadri Puri i Carles Mora, que rebran un pack  de productes Vichy Catalan. Els guanyadors i les guanyadores del campionat també es van endur de premi una samarreta de Friendsandmoment. Àlvar Julian, president del Club Voleibol Mataró, i Óscar Novillo, gerent esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, van ser les personalitats encarregades del lliurament de trofeus i medalles als campions.

El Campionat de Catalunya de vòlei platja celebrat a Mataró també ha inclòs les proves de l’Open FCVB femení, masculí i mixt, així com el Campionat de Catalunya sots 19, Sots 17 i sots 21, i la prova del Campionat de Catalunya de cadet de clubs.