Aguilà-Roxlo i Merteki-Martínez, triomfen a la platja d’Empuriabrava

03/08/2015

La platja de Castelló d’Empúries va ser seu diumenge de la sisena prova de l’Svatour Campionat de Catalunya on els grans triomfadors van ser les parelles formades per Gerard Aguilà i Bruno Roxlo, en categoria masculina, i Evangelia Merteki-Carmen Martínez, en categoria femenina.

Gerard Aguilà i Bruno Roxlo van fer-se amb el triomf al torneig masculí en derrotar en la gran final a Conrad Rovira i Ferran Serra, en la seva primera aparició al podi del Circuit Català 2015. Aguilà-Roxlo van sumar el seu primer triomf com a parella del circuit, completant el podi masculí d’Empuriabrava la parella formada per Linares-Sagrera, que va fer-se amb el bronze en derrotar en la lluita pel tercer i quart lloc a Alexandre Raksanyi i Francesc Plaza.

Pel que fa al quadre femení, victòria per a la parella formada per Evangelia Merteki i Carmen Martínez, qui van derrotar en la final a Virginia Carmona i Carla Martínez, en un podi completat per Meche Arends i Marta Galcera, qui van conquerir la medalla de bronze derrotant en la final de consolació a Vasquez-Holzl.

La sisena prova de l’Svatour Campionat de Catalunya va finalitzar amb l’acte d’entrega de premis, al qual van assistir el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, Salvador Canet, el directiu de la Federació Catalana de Voleibol, Salvador Orozco, i el representant d’SVAT, Jordi Muñiz, en un Circuit Català que tindrà una aturada d’una setmana per retornar el cap de setmana del 15 i 16 d’Agost a la platja de Castelldefels.