CVP Arenys, a tocar les semifinals del Campionat d’Espanya cadet de Vòlei Platja

26/07/2015

Gran actuació dels dos equips del CVP Arenys al Campionat d’Espanya de clubs cadet de Vòlei Platja finalitzant en ambdós tornejos en una magnifica cinquena plaça, quedant-se a un pas de les semifinals del campionat i de la possibilitat de lluitar per les medalles.

Lura Buján, Belén Belda, Irene Bará i Marina García van començar de forma espectacular el campionat, sumant victòries des de Segona Ronda i avançant fins a Quarta Ronda del quadre final del torneig. Les catalanes van derrotar a EMD Daganzo madrileny per 2-1, a RGC Covadonga 2-0, arribant al partit decisiu des del quadre de vencedors per classificar a semifinals. Esperava el màxim favorit, el CV Majadahonda madrileny, qui va vèncer a les catalanes 0-2 i va proclamar-se campió d’Espanya. Al CVP Arenys encara li restava una segona oportunitat d’arribar a lluitar pel podi del campionat, però el CV Sóller balear va apartar d’aquesta opció a les catalanes, derrotant-les al tie-break, finalitzant d’aquesta forma la seva participació a Dumbría en una gran cinquena posició.

Camí amb més ensurts en canvi per a l’equip masculí del CVP Arenys que van integrar Xavier Pérez, Joan Font, Toni Sáez i Oriol Pinell. Els catalans van finalitzar també en cinquena posició, però van haver d’avançar des del quadre de perdedors en debutar amb derrota al tie-break a Segona Ronda davant el Sant Joan d’Alacant. Victòries davant ADV Miguelturra i el CV Oleiros, van permetre als nois del CVP Arenys jugar-se la classificació per a semifinals davant el conjunt amfitrió del Dumbria. Només el tie-break va barrar el pas als joves jugadors del CVP Arenys de lluitar pel podi del Campionat d’Espanya de clubs en categoria cadet.