Roca-Aguilà i García-Martínez s’imposen al Màsters FCVb Voleiboom

20/07/2015

Castelldefels va ser seu aquest cap de setmana de la prova Màsters FCVb Voleiboom en la que es van imposar Jordi Roca-Gerard Aguilà, al torneig masculí, i Marta García-Carla Martínez, en el torneig femení.

Jordi Roca i Gerard Aguilà es van imposar a la sorra de Castelldefels derrotant 2-0 en la gran final del torneig a Christian Salvador i Geni Da Silva, sumant així la seva primera victòria al Circuit Català de Vòlei Platja 2x2 2015. En la lluita per la tercera posició de la prova Màsters FCVb Voleiboom, Agustín Correa i Bruno Roxlo van completar el podi derrotant a Juan Miguel Rosell i Francesc Plaza.

Marta García i Carla Martínez van sumar el seu segon triomf al Circuit Català 2015, García-Martínez van derrotar al tie-break a Raquel Brun i Elena Biosca en la final del torneig femení, en una final inèdita del circuit d’enguany, i recollint de mans de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i de l’Alcaldessa de Castelldefels, Candela López, els trofeus que les acreditaven com a vencedores. El podi el van completar les joves promeses catalanes Laura Sesé-Mar Saló, que van vèncer en la final de consolació a Torok-Selent, penjant-se d’aquesta forma el bronze de la prova que va concloure amb l’entrega de premis on també hi van participar el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa, i de Lluis Sans, president de Voleiboom.