El Beach Sports Catalunya corona els campions de la 3a Prova Sub’19 i Sub’21 de Vòlei Platja

07/07/2015

Premià de Dalt i les instal·lacions del Beach Sports Catalunya varen ser seus diumenge de la celebració de la tercera i última prova del Campionat de Catalunya Sub’19 i Sub’21 de Vòlei Platja 2x2 2015.

Sota l’intens calor de la jornada, es van conèixer els noms del darrers campions del Circuit Català de Menors 2015 en aquestes categories. Així, en categoria Sub’19 els vencedors en categoria femenina van ser Laura Brun i Judith Querol del CV Premià de Dalt, les quals es van mostrar superiors com va succeir a la primera de les proves disputada a la platja d’El Prat de Llobregat. Brun-Querol van imposar-se en la final a les jugadores del CVP Arenys, Olga Piña-Belén Belda per 2-0 (21-10, 21-14), sumant d’aquesta forma el triomf final. Les jugadores del CV Premià de Dalt, Paula Mir-Sara Bisbe van finalitzar en tercera posició, Güerri-Socías de l’AEE Elisabeth Salou, quartes. Pel que fa a la categoria masculina, victòria a Premià de la parella formada per Erik Estalella i Pol Vila. En una competició amb quatre equips participants Estalella-Vila van vèncer en la final a Alejandro Bonnin i Pol Porta en una entretinguda final per 2-1 (19-21, 21-12, 15-9) per fer-se amb el triomf final. De los Santos-Figueras, tercers i Pérez-Llunell, quarts, van completar la classificació final.

En categoria Sub’21 els triomfadors de la tercera prova van ser Bonet-Palet i Aliseda-Roldán. En categoria femenina Julia Bonet i Maria Palet van vèncer la prova, derrotant en la final de la competició en un igualat i emocionant duel a Laura Sesé i Mar Saló al tie-break (21-14, 20-22, 15-9). La tercera plaça del torneig va correspondre a les jugadores del CVP Arenys, Neus Julián-Eva Carrillo. De nou igualat torneig en la categoria masculina Sub’21, amb els salouencs Diego Roldán i Oscar Aliseda triomfant per segon torneig consecutiu. Els vencedors de la segona prova disputada a la platja del Somorrostro de Barcelona van fer-se també amb el triomf final en l’etapa final del Circuit Català de menors 2015. Aliseda-Roldan van derrotar com a Barcelona en el partit per a decidir el campió de la prova als barcelonins Pol Estalella i Oriol Lacalle per 2-0 (22-20, 21-9). En la categoria més nombrosa de les quatre celebrades amb fins a vuit parelles participants, el podi el van completar Héctor Garcia-Andreu Perdices i Moncunill-Noguera, amb dues victòries i una derrota cadascun dels dos equips.