Novena i desena plaça per Catalunya al Campionat d’Espanya Sub’17 de Vòlei Platja

29/06/2015 - 26/06/2015

La representació catalana present al Campionat d’Espanya Sub’17 de Vòlei Platja que va disputar-se aquest cap de setmana a la localitat murciana d’Àguiles va finalitzar la seva participació diumenge amb un balanç d’una novena i una desena plaça final.

L’equip masculí format pels jugadors del CVP Arenys, Joan Font, Xavier Pérez i Yago Muñoz, i dirigit per l’entrenador Agustín Correa, van començar el torneig des de segona ronda derrotant al tie-break a Castella i Lleó, esperant a Tercera Ronda un rival molt dur com les Illes Balears, finalment subcampió del campionat, i que va superar l’equip català per 0-2 (9-15, 11-15). Ja des del quadre de perdedors, els catalans van veure’s superats per Galicia 0-2 (12-15, 11-15), veient-se abocats al quadre de consolació de diumenge, on els joves jugadores catalans van vèncer els dos partits a Astúries (2-0) i la Comunitat de Madrid al tie-break per a finalitzar la competició en novena posició final.

Les noies de la selecció catalana, per la seva part, van finalitzar en desena posició el Campionat d’Espanya. Les jugadores del CV Vall d’Hebron, Jana León, Itziar Lacalle i Marina Saró, dirigides per Daniel Antolín, van començar el campionat amb una derrota a segona ronda davant Extremadura que va desembocar en anar des del quadre de perdedors al llarg de dissabte. Les jugadores van anar superant rivals fins a l’encreuament de la novena plaça, on van perdre davant les posteriors campiones d’Espanya, Canàries per un doble 7-15. Ja en diumenge, al quadre de consolació del torneig, les catalanes van vèncer el primer partit de la matinal 2-0 davant Astúries, i van acomiadar-se del campionat en perdre el partit per la novena plaça davant Castella i La Manxa, finalitzant en la desena posició final.