Barcelona corona els campions Sub’19 i Sub’21 de la 2ª Prova del Campionat Catalunya Menors

02/06/2015

La Platja del Somorrostro de Barcelona va ser seu diumenge de la segona prova puntuable pel Circuit Català de menors de Vòlei Platja 2015, en l’immillorable marc del 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona les joves parelles del Campionat de Catalunya en categoria Sub’17 i Sub’19 van competir pel triomf en la segona aturada del circuit.

En categoria Sub’19 masculina els jugadors del CVP Arenys, Font-Pérez, van vèncer a Erik Estalella i Marça Macià, vencedor a El Prat de Llobregat en l’inici del Circuit Català de la categoria. Pel que fa a la categoria femenina, les també jugadores del CVP arenys, Olga Piña-Belén Belda, van fer-se amb el triomf final per davant de la parella formada per Judith Querol i Sara Bisbe del Beach Sports Catalunya, i de Gabarré-Risco i Socias-Güerri de l’AEE Elisabeth Salou.

En la categoria dels més grans, Mar Saló i Laura Sesé van vèncer a Maria Palet i Carla Alocén en categoria femenina, finalitzant en tercera posició la parella formada per Carrillo-Julián del CVP Arenys, deixant pel final el partit pel triomf en categoria masculina que van disputar en un emocionant i vibrant duel els salouencs Diego Roldán i Oscar Aliseda i els barcelonins Oriol Lacalle i Pol Estalella, amb triomf final pels tarragonins.

A l’acte d’entrega de medalles pels campions va assistir el Vicepresident Primer de Vòlei Platja de la Federació Catalana de Voleibol, Carlos Pérez de la Fuente.