Carla Alocén i Mar Saló, subcampiones d’Espanya Sub’19 de Vòlei Platja

22/07/2014

Les catalanes Carla Alocén i Mar Saló es van proclamar diumenge subcampiones d’Espanya de Vòlei Platja en categoria Sub’19. La parella catalana va perdre la final del torneig contra una de les parelles canàries que formaven Manzano-Alegre.

Catalunya repeteix en aquesta categoria la medalla de plata assolida l’any passat a Oriola de la mà de la pròpia Carla Alocén, juntament amb Patricia Llabrés, en un torneig on l’ametllenca Mar Saló va ser quarta juntament amb Laura Sesé.

Carla Alocén i Mar Saló van realitzar un gran torneig, plantant-se a les semifinals del campionat derrotant a totes les seves rivals de manera imponent. Es a semifinals quan davant les murcianes Martinez-Campillo passen el seu primer mal tràngol, sumant finalment la victòria i l’accés a la final en un bon tie-break de les catalanes (15-6) que els hi donava la plaça a la gran final de diumenge.

En la final, davant tot un públic canari animant a la parella local Manzano-Alegre, les catalanes no van acabar d’entrar mai al partit, per tal d’acabar perdent la final i de saborejar una fantàstica medalla de plata.