El CV Premià de Dalt, gran triomfador del Campionat de Catalunya 2x2 de Vòlei Platja Sub’17 i Sub’19

07/07/2014 - 08/07/2014

Les instal·lacions del Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt van acollir tot el diumenge el Campionat de Catalunya 2x2 de Vòlei Platja Sub’17 i Sub’19, una jornada marcada pel volum de partits i la bona concòrdia entre els assistents al torneig.

El Club Voleibol Premià de Dalt va resultar el gran triomfador de la jornada, en proclamar-se campió en les tres categories en joc. En categoria sub’19 femenina la parella formada per Clara Barceló i Sara Bisbe va derrotar en la final a les jugadores del CVP Arenys Neus Julián i Eva Carrillo, proclamant-se així campiones de la categoria i després d’haver participat totes dues parelles en el torneig Sub’17 amb les nou parelles inscrites.

Un torneig Sub’17 femení que va comptar amb molt de volum de parelles inscrites i de partits disputats, fent un total de 25 partits en la fase de grups que va constar el campionat, dividits en dos grups i comptant amb la participació de les dues parelles inscrites en categoria Sub’19.

La parella formada per Berta Alocén i Maria De Vega (CV Premià de Dalt) va resultar la vencedora del campionat derrotant en la final a les jugadores del CVP Arenys, Olga Piña-Marina García, les quals havien derrotat en semifinals a la també parella local que formaven Paula Mir i Alba Zarcos. En la lluita per la medalla de bronze del torneig la parella del CV Sant Cugat integrada per Maria Aguilera i Paula Pujol va resultar vencedora, acompanyant així en el podi a les dues parelles finalistes.

Pel que fa a la categoria Sub’17 masculina, victòria final per la parella del CV Premià de Dalt, Hèctor García-Pol Porta, dominadors absoluts de la competició en guanyar tots els partits de la fase de grups i la final a la parella del CVP Arenys, Alejandro Bonnin-Marçal Macià. En el tercer calaix del podi va acabar pujant la parella, també del CVP Arenys, Marc Biendicho-Xavier Pérez, que en el tercer i quart lloc de la competició van derrotar als jugadors de l’AEC Vallbona Granollers, Miquel Altimira-Pau Vives.

Tots els vencedors a les tres categories van rebre per part del Beach Sports Catalunya unes ulleres de sol de la marca Fadeaway.

Ara, l’atenció del Vòlei Platja català de menors se centra en la setmana vinent, on de nou el Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt acollirà la celebració del Campionat de Catalunya de clubs en categoria infantil i cadet.