El CV Premià Dalt, campió d’Espanya cadet de clubs

16/07/2012 - 17/07/2012

El CV Premià es va proclamar brillantment campió d’Espanya de Vòlei Platja en categoria cadet femenina aquest diumenge en vèncer en la final del torneig a l’equip andalús de San Felipe Neri en el tie-break que decidia el campió d’aquesta primera edició d’aquest campionat.

L’equip català que entrena Daniel Antolín i que integren les jugadores Carla Alocén, Judith Querol i Clara Barceló va derrotar en la final a l’equip gadità per 2-1, 15-11 en el desempat i després d’haver perdut el primer set de l’encontre 19-21.

Les catalanes van completar un gran torneig anant de menys a més al llarg de les eliminatòries disputades. A Segona Ronda es van desfer en el tie-break de les asturianes de l’AD La Curtidora, per disputar dissabte la Tercera Ronda del torneig on van desfer-se, també en el tie-break del club càntabre del CD Norvoley. Ja en Quarta Ronda, i en l’eliminatòria que donava accés a les semifinals del campionat, el conjunt català va cuatllar el seu millor partit del torneig fins ara i va derrotar 2-0 al club asturià de l’RGC Covadonga. Ja en diumenge, el conjunt entrenat per Daniel Antolín va guanyar també per 2-0, en un dur i intens partit, a les càntabres de l’IMD Laredo, per arribar a la final i aconseguir la medalla d’or, tercera medalla consecutiva en poc més de dues setmanes per entrenador i Carla Alocén-Judith Querol, després de les assolides al Campionat d’Espanya Sub’17 amb Catalunya i la de la setmana passada al Campionat de Catalunya de clubs disputat a Sitges.

CV Sant Cugat, vintiunè

Per la seva banda, el conjunt subcampió de Catalunya la setmana passada, el CV Sant Cugat va finalitzar la seva participació en dissetena posició. Les vallesanes van guanyar en Primera Ronda al CD Las Viñas aragonès en el tie-break, per caure en Segona Ronda per 10-15 en el tie-break amb les subcampiones de San Felipe Neri i des del quadre de perdedors amb les càntabres de l’IMD Laredo.

Ja en el quadre de consolació el club vallesà va derrotar al Nuchar Eurochamp Murillo per finalitzar en vintiunena posició.