Raquel Brun-Meche Arends revaliden el títol de campiones d’Espanya. Campo-Orozco, bronze a l'Estatal

09/07/2012 - 11/07/2012

La parella catalana que formen Raquel Brun i Meche Arends va tornar a fer-se amb la medalla d’or del Campionat d’Espanya Sub’21 femení. Les catalanes, que defensaven el títol assolit l’any passat a Las Palmas de Gran Canària, van mostrar-se també en aquesta edició com la parella més forta del campionat juntament amb l’altre parella catalana que formaven Mireia Orozco i Sandra Campo, les quals haurien estat segurament finalistes si no s’haguessin creuat en semifinals les dues parelles catalanes.

Mireia Orozco i Sandra Campo van endur-se la medalla de bronze del campionat derrotant en la final de consolació a la parella andalusa al tie-break (17-15), tal i com van fer en el partit inaugural del torneig, refent-se de la derrota a semifinals 0-2 (14-21, 13-21) davant Raquel Brun i Meche Arends.

En la final del campionat, Brun-Arends van derrotar 2-0 (21-14, 21-10) a les canàries Cristina Pérez-Isabel Guerra, proclamant-se així per segon any consecutiu campiones estatals, i sense cedir cap set en contra en tot el torneig.

Un nou triomf del Vòlei Platja català, dels clubs i del seleccionador català en aquestes categories, Daniel Antolín, i un nou doblet Sub’17-Sub’21 com l’assolit l’any passat, que fan de Catalunya una referència en categories de formació també en sorra.

Serra-Morató, novens d’Espanya

La parella catalana masculina present al Campionat d’Espanya Sub’21 i entrenats per Marc Màrmol i Yamil Yanes van finalitzar en novena posició l’estatal després d’estar enquadrat en el grup més igualat de la primera fase de grups amb la parella asturiana, medalla de bronze, i la basca, i on un triple empat a dues victòries i una derrota entre els tres equips va acabar per deixar fora dels Quarts de Final de la competició als catalans per només un set, condemnant a Bernat Serra i Ferran Morató a una novena plaça que no fa honor al joc desplegat pels catalans al llarg de la primera fase.