Novenes i tretzenes posicions per les Seleccions Catalanes sots 19 de vòlei platja

25/08/2021

Avui ha finalitzat a Madrid el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja de Seleccions Autonòmiques Sots – 19 en el que Catalunya hi participava amb 4 equips, dos de masculins i dos de femenins. La competició masculina ha finalitzat amb Andalusia amb dos equips al més alt del podi i un bronze per Canàries, mentre en categoria femenina la selecció de Balears ha aconseguit l’or després de guanyar a la final a Andalusia i la tercera plaça ha estat per Madrid.

L’equip català masculí, format per Albert Marrugat i Marc Relaño, ha finalitzat en tretzena posició. Van iniciar el campionat amb dues derrotes al tercer set amb Madrid i Canàries, però guanyant a Balears per 2-0. El segon dia també van perdre amb Andalusia, pel que quedant quarts de grup van jugar i guanyar la final de consolació amb Astúries.

D’altra banda, Marcel Caralt i Mario Cid, han finalitzat el campionat en novena posició. La primera jornada van perdre amb València però van guanyar a Cantàbria, pel que el partit amb Astúries, que van perdre per 2-0, era decisiu per seguir vius a la competició. Al quedar tercers de grup van jugar els vuitens de final contra Balears, amb qui van perdre per 2-0.

En categoria femenina les parelles participants han estat Elba Paéz i Ona Mateo per un costat, i Daniela Andreu i Eva Bové, per l’altra. Paéz – Mateo, també han acabat en tretzena posició després de perdre dos partits la primera jornada amb Madrid i Balears, i guanyar amb la selecció del País Basc. En el tercer partit de grup necessitaven guanyar Cantàbria per seguir lluitant pel títol, però una derrota al tie break les va portar a jugar la consolació amb Astúries, a qui van guanyar per 2-0.

D’altra banda, Andreu – Bové han finalitzat en novena posició després d’acabar terceres de grup amb dues derrotes, amb Madrid i el País Basc, i una victòria contra Astúries. Amb aquest resultat van jugar els vuitens de final amb Cantàbria, partit que van perdre per 2-0.

Conrad Rovira i Ferran Espriu han estat els seleccionadors catalans, femení i masculí respectivament, que han acompanyat a les joves parelles en aquest campionat que s’ha celebrat a les instal·lacions que la Federació Madrilenya té al Parc Esportiu Puerta de Hierro. Aquest proper dijous marxaran, de nou, amb les 4 parelles que formen les Seleccions Catalanes sots 21, que també disputaran a Madrid el Campionat d’Espanya fins diumenge.