Becky Fernández y Sandra Campo, campiones última prova Lliga Hivern Vòlei Platja

Daniel Moreno i Roberto Sanfélix, guanyadors de la categoria masculina

Conrad Rovira i Kadri Puri, jugadors amb màxima puntuació a la Lliga d´Hivern de Vòlei Platja

Moreno-Sanfélix i Fernández-Campo lideren l’última prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja
19/04/2021

Aquest passat dissabte es va celebrar a la platja de l’Adarró de Vilanova i la Geltrú l’última prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que, a part dels campions de la jornada, també va coronar als campions absoluts de la competició. Els valencians Moreno-Sanfélix, i les catalanes, Fernández-Campo, van ser els guanyadors del dia, mentre que els vencedors absoluts, tot i no arribar en aquesta prova a la final, van ser Conrad Rovira i Kadri Puri, al ser els jugadors que han acumulat més punts al llarg del circuit.

En categoria masculina, Dani Moreno i Roberto Sanfélix tornaven al podi després de la seva última participació i victòria a la prova del mes de febrer. En aquesta ocasió van patir durant tota la jornada, però finalment es van fer amb el triomf. Dels 5 partits disputats abans de la final, en van perdre un, i la resta, tots menys un els van guanyar per la mínima amb sets ajustadíssims. A la final, que van jugar amb la parella formada per Albert Trabado i Ferran Morató, els valencians van donar la resta i van aconseguir superar als catalans per 2-0 (21-14/21-13).

En categoria femenina les guanyadores van ser Becky Fernández i Sandra Campo. La parella, que jugava junta per primera vegada en aquesta Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, van tenir dificultats sobretot a quarts de final, on van arribar al set de desempat amb la parella Agulló-Molino. Ja a la final, es van trobar amb Maria Aparicio i Erika Kliokmanaite a qui van guanyar per 2-0. Aquesta era la quarta final que disputava Becky Fernández, les altres tres les havia disputat en dues ocasions amb Julia Bonet, i una amb Carla Martínez.

La jornada de clausura del la competició hivernal també va deixar altres guanyadors. Per un costat, i de manera destacada, els campions absoluts de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, que han estat Conrad Rovira, que ha disputat 5 finals i n’ha guanyat 4, i Kadri Puri, que ha guanyat les 5 finals que ha disputat, convertint-se així en els dos jugadors amb més punts acumulats. D’altra banda, també va deixar campions de les segones i terceres categories, masculines i femenines.

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja 2020/2021 finalitza després de 6 proves disputades, cinc d’elles a Barcelona, amb la participació d’un total de 681 parelles, 402 de masculines i 279 de femenines. Aquesta última prova de Vilanova i la Geltrú ha estat la que més inscripcions ha tingut, 127, 72 parelles masculines i 55 de femenines, que van ocupar les 20 pistes de joc muntades a la platja, gràcies també a la col·laboració del Club Voleibol Vilanova.

Aquesta última prova deixa pas al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja – Vichy Catalan Volei Tour que comença el proper 8 i 9 de maig a les pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. El ‘Vichy’, com d’altres anys, es disputarà en dues jornades. Dissabte serà el torn de la fase prèvia, masculina i femenina, que decidirà els jugadors que no arriben a diumenge i segueixen disputant el Vichy Plus, i els que passen a la jornada de diumenge i jugaran per arribar a la gran final de la tarda.

GUANYADORS VILANOVA I LA GELTRÚ

CATEGORIA                    MASCULINA                                             FEMENINA

Primera                       Moreno - Sanfélix                                Campo - Fernández

Segona                       Oberthur - Pascual                               Sena - Banqué

Segona                       Fornés - Albini                                     Dalfo - Karaliute

Segona                       Diemer - Frassine                                Cozza - Van Eissen

Tercera                       Mendoza - Vicent                                 Casamor - Riola

Tercera                       Gabriel - Peñas                                    Peranccini - Jungmannova

Tercera                       Marín - Rodríguez                                Cortés - Bertran